El refugi

Serveis del refugi

25 places de pernoctació

45 places de pernoctació

Dutxes solars

Dutxes solars

Menjar i begudes

Menjar i begudes

Informació de la zona

Informació de la zona

Zona de cuina lliure

Zona de cuina lliure

atenció telefónica

Atenció telefònica de 9:00 a 19:00

A tenir en compte...

Un refugi de muntanya és un establiment que ofereix serveis d’àpats, pernoctació, informació de la zona, punt de socors i comunicació, i avituallament dels usuaris que el visiten.

Com molts altres refugis, el del Comapedrosa és un establiment aïllat, que implica que no tenim connexió amb la xarxa elèctrica ni de clavegueram. A causa d’aquestes condicions, és necessari establir procediments que permetin desenvolupar l’activitat del refugi, tenint en compte les limitacions de l’establiment.

 • 45 places de pernoctació
 • Menjar i begudes
 • Dutxes solars
 • Informació de la zona
 • Zona de cuina lliure
 • Wi-Fi

Obertura

 • Obertura
  continuada de l’1 de juny al 12 d’octubre

 • Fora d’aquestes dates, obertura sota reserva.

Horaris

 • L’horari d’obertura del servei de bar es de les 8 del matí a 21h

 • Dinars: entre les 12:30 i les 15h

 • Sopars: A les 19:30

Com funciona un refugi de muntanya?

La convivència en un espai com és un refugi guardat de muntanya passa pel respecte d’un conjunt de normes bàsiques:

Normes generals:

Arribada

En arribar al Refugi del Comapedrosa tots els usuaris hauran d’identificar-se, mostrant al guarda del refugi, la documentació pertinent.

Horaris

Respecte dels horaris de descans: a les 22h s’apaguen els llums de les zones comunes, per permetre el repòs dels muntanyencs.

utilització

Per tal d’aconseguir una millor utilització del Refugi es recomana, sempre que sigui possible, reservar plaça de pernoctació i/o àpats amb la màxima antelació possible. Cal tenir cura dels espais públics: no deixar brossa, no malmetre les instal·lacions, fer cas de les indicacions, etc

Habitacions

L’equip de guardes és el responsable d’organitzar la distribució dels usuaris als dormitoris. S’ha de tenir en compte que en períodes d’alta afluència, és probable que sigui necessari compartir habitació amb altres usuaris.

Zona de Cuina lliure

La zona de cuina lliure, és l’espai on l’excursionista pot elaborar ell mateix els àpats, però cal recalcar que és nomes l’espai, no hi ha utensilis, ni sabó, ni fregall. Hi ha una pica per rentar els plats (aigua freda) i una zona per posar el fogonet o els aliments. L ́ús de la cuina lliure és reservat per aquelles persones que pernoctin al refugi.

Intoleràncies alimentàries

En cas d’existir alguna limitació alimentària per part dels usuaris (al·lèrgies i intoleràncies, vegetarians/vegans) s’ha de notificar amb antelació a l’equip de guardes, per poder adoptar les mesures pertinents.

Prioritat d'ús

La prioritat d’ús del Refugi serà per aquest ordre: a) Els malalts o accidentats i els socorristes en l’exercici dels seus deures, que tindran prioritat absoluta sobre tots els usuaris del refugi. b) Els usuaris que tinguin reserva confirmada i estiguin o hagin confirmat l’arribada al refugi abans de les 19:00 hores.

Higiene

Lavabos

Es demana no llençar res a l’interior del WC (paper, compreses, deixalles, etc.), i utilitzar el contenidor, ja que l’equip autònom de sanejament d’aigües no pot assumir aquest tipus de residus.

Dutxes

Les dutxes funcionen mitjançant les fitxes disponibles a recepció. Cada fitxa té una durada de 2 minuts. Es prega reduir al mínim l’ús d’aigua calenta, per tal d’optimitzar el consum energètic del Refugi i permetre a tots els usuaris gaudir del servei.

Queda expressament prohibit...

Foc

Encendre foc o cuinar fora dels llocs destinats i assenyalats per aquesta funció.

Permanéncia

Romandre en els dormitoris després de les 9:00 h del matí, excepte en cas de estar justificat.

Sorolls

El funcionament de tota mena d’aparells sonors que puguin molestar a la resta de persones usuàries.

Fumar

Fumar a les instal·lacions del Refugi.

Reserva la teva sortida als Pirineus i gaudeix de l'entorn lliure.

No hi ha un lloc millor per veure el món duna altra manera i tornar amb les piles posades.

Refugi Comapedroa entrada principal